OBVESTILA IN NOVICE

Kontakt

OE ZD Radovljica
Kopališka cesta 7,
4240 Radovljica

Telefon: 04 5370 300
Faks: 04 5370 320
E-pošta: tajnistvo@zd-radovljica.si

OPOMNIK: Namesto e-pošte aplikacija doZdravnika

15. december 2023

Zdravstveni dom (ZD) Radovljica vabi svoje paciente k uporabi aplikacije doZdravnika; klasično komunikacijo preko e-pošte bomo s 1. januarjem 2024 povsem nadomestili s komunikacijo preko omenjene aplikacije, ki pomeni hitro in varno komunikacijo z izbranim osebnim zdravnikom in medicinsko sestro.

V ZD Radovljica torej prehajamo na novo, enostavnejšo pot do osebnega zdravnika, dostopna je z le nekaj kliki preko varne spletne aplikacije doZdravnika.


Spletna rešitev omogoča sodobno komunikacijo z ambulanto. V tej aplikaciji lahko pacienti varno in zanesljivo naročite zdravila, kontrolne napotnice, uredijo bolniški stalež ali pustijo sporočilo ambulanti. Naročilo oddate hitro, enostavno, brez čakanja in brezplačno.

V primeru, da pacienti še niste uporabniki aplikacije doZdravnika, vas vabimo k enostavni registraciji na spletnem naslovu www.dozdravnika.si. Postopek registracije traja le nekaj minut, je preprost in ne zahteva predznanja. Zaradi varovanja osebnih podatkov po registraciji zaprosite za verifikacijo v ambulanti osebnega zdravnika. Aplikacija omogoča, da pacient na svojem uporabniškem imenu lahko doda tudi svojca ali drugo zavarovano osebo, ki ni samostojna pri uporabi elektronskih naprav (otroci, starostniki) in preko svojega uporabniškega imena naroča zdravila, napotnice ipd. za svojca.

Posebej poudarjamo, da klasične komunikacije preko e-pošte z ambulantami ZD Radovljica s 1. januarjem 2024 ne bo več. Seveda je elektronska komunikacija le dodaten način dostopa, na prvem mestu ostajata fizičen obisk in telefonski klic v ambulanto. Za tiste, ki niste vešči uporabe računalnika in naročilo lahko kakšen dan počaka, je možna tudi pisna komunikacija po običajni pošti.

Elektronska komunikacija bo v ambulantah družinske medicine in otroškem dispanzerju torej od 1.1.2024 potekala po varnejši poti preko aplikacije DoZdravnika.

Aplikacija omogoča naročanje zdravil, napotnic, urejanje bolniškega staleža ali komunikacijo z ambulanto izbranega zdravnika.

« nazaj na seznam