NAŠE DEJAVNOSTI IN AMBULANTE

Zobozdravstveno varstvo

Vpisovanje pacientov v NOVO ZOBNO AMBULANTO

S 1.2.2024 prične z delom v ZD Radovljica nova zobozdravnica Nika SVETINA, dr. dent. med.

Sprejemala bo tako odrasle paciente, kot tudi mladino in otroke od tretjega leta starosti dalje, po opravljenem preventivnem zobozdravstvenem pregledu.

Prednost pri vpisu imajo občani brez izbranega osebnega zobozdravnika ter pacienti, ki so bili registrirani pri Andreji Možina, dr. dent. med.

Za vpis nam pišite na e-mail: zobna.svetina@zd-radovljica.si
ali pokličite na telefon : 04 537 03 43.


Zobna ambulanta Nike SVETINA, dr. dent. med. je zaradi bolniške odsotnosti od 21. 5. 2024 do predvidoma 31. 5. 2024,  zaprta.Zobna ambulanta Neje Koren, dr. dent. med. je do nadaljnega zaradi bolniške odsotnosti zaprta.

Nadomeščanje bo urejeno v najkrajšem možnem času in objavljeno na spletu in oglasni deski.

V primeru nevzdržnih težav se obrnite na dežurnega zobozdravnika.

V primeru neodložljive obravnave sta v ZD Radovljica kot nadomestni zobozdravnici na voljo tudi Nika Svetina, dr. dent. med. in Nuša Lebar, dr. dent. med.


Hvala za razumevanje!

 

Paciente, ki so vpisani v ambulanto Andreje Možina, dr. dent. med., obveščamo da je zobozdravnica z dnem, 11.09.2023 prenehala z delom v ZD Radovljica in ni več zaposlena v našem zdravstvenem domu.

 


ORDINACIJA ZA ODRASLO ZOBOZDRAVSTVO

Ordinacija za ODRASLO zobozdravstvo
LEBAR Nuša, dr.dent.med.
OTROŠKO IN MLADINSKO zobozdravstvo
LEBAR Nuša, dr.dent.med.
Nina Kozelj, m.s.
Kontakt:
Tel: 04 53 70 335 
E-pošta: zobna.lebar@zd-radovljica.siOrdinacija za ODRASLO zobozdravstvo
KOREN Neja, dr.dent.med.
Kristy Repinc, m.s.
Kontakt: 
Tel: 04 53 70 311 
E-mail: zobna.koren@zd-radovljica.si

V primeru bolečin se obrnite na dežurnega zobozdravnika po razporedu. Objavljen je v čakalnici in v sprejemni ambulanti ZD Radovljica.

E-naročanje:
  • Pri naročanju preko spleta napišite ime, priimek, datum rojstva in navedite svoje želje. Na vašo e-pošto vam bomo odgovorili najkasneje v dveh delovnih dneh. Zaradi narave dela vljudno prosimo, naj bodo telefonski klici pretežno med 7:00 in 8:00 uro, ter med 13:00 in 14:00 uro.
  • Ob sobotah, nedeljah in praznikih je dežurna ambulanta na zobni polikliniki v Kranju.

VPISOVANJE NOVIH PACIENTOV V ZOBNE AMBULANTE
V ZD Radovljica zobozdravniki vpisujejo paciente, ki so naši občani, ki nimajo izbranega zobozdravnika oz. so se preselili v našo občino in bi potrebovali izbranega zobozdravnika v domači občini. V odraslo zobno ambulanto se mladina lahko vpiše po dopolnjenem 18. letu starosti.

Otroci se lahko vpišejo že v predšolskem obdobju, vendar po specialističnem pregledu pri specialistu pedontologu. Za zgornjo Gorenjsko regijo je to Maja Jan Čufer, dr.dent.med., spec.pedontolog, ki na specialistični pregled vabi otroke pri približno 3 letih starosti in sicer v njeno specialistično ambulanto v ZD Jesenice. Zaželeno je, da otroku obisk pri zobozdravniku predstavite že doma in to v pozitivni luči.

Za vpis v čakalno knjigo za vpis oz. prvi pregled potrebujemo vaše osebne podatke; ime, priimek, kraj bivanja, rojstne podatke in kontaktno tel.številko ter e-mail.